Merijn
de Boer

Hallo, ik ben Merijn! Ik kom uit het Friese Workum, maar woon inmiddels al ruim 6 jaar in Groningen. Mijn reis in de wereld van marketing begon tijdens mijn studie Commerciële Economie.

In het eerste jaar van mijn studie liep ik een meeloopstage bij een lokaal, kleinschalig marketingbureau. Hier raakte ik voor het eerst vertrouwd met de kleurrijke wereld van online marketing. Zo goed beviel het dat ik na mijn stage aanbleef als copywriter, een rol die ik vol passie vervulde tot mijn verhuizing naar Groningen. Daarna ben ik nog ruim twee jaar werkzaam geweest bij een marketing bureau in Groningen.

Hoewel mijn achtergrond ligt in de wereld van online marketing, ben ik ervan overtuigd dat de fysieke printwereld een tastbare versterking is van online communicatie. Sinds we alles online doen is fysiek drukwerk extra speciaal. Waar een online campagne de massa’s aanspreekt, is drukwerk persoonlijk, echt en tastbaar. Dat maakt drukwerk wat mij betreft alleen maar relevanter, ook voor zakelijke doeleinden.

Mijn kennis over print heb ik opgedaan gedurende mijn werkzaamheden bij marketingbureaus, maar is in een snelvaart terechtgekomen sinds ik bij PeterPrint werk. Hier ben ik iedere dag bezig met papiersoorten, afwerkingen en drukbestanden.

Blogs van Merijn
We helpen je graag verder
Producten
print het tot leven
© 2024 PeterPrint B.V. Lübeckweg 2, Groningen Algemene voorwaarden Cookies Klachten

Inloggen

Nieuw bij PeterPrint?
Account aanmaken